Blandat,  Humor

Surround and around

Nu är det dags igen! Dags för den årliga permissionen från RHPF (Rikshospitalet för psykotiska flugor). Vet inte varför flugorna envisas med att släppa ut dessa sinnessjuka släktingar varje sensommar, för vissa av dem rymmer och kan helt enkelt inte fångas in igen utan fortsätter vintern igenom.
Vad jag pratar om? Jo, de där flugorna som är något, nåååågot större och som helt sinnessjukt flyger i idiotfart fram och tillbaks och hit och dit, timme efter timme, vansinnigt surrande. De sätter sig ALDRIG ner för att vila och är således omöjliga att träffa med flugsmäcken. Och OM de gör ett undantag någon gång, så är det bara för att retas. Det är när man blivit yr i skallen av att försöka följa dem med blicken och tappat kollen på var de är, som det plötsligt blir knäpp tyst. Hysteriskt börjar man skanna av omgivningen för att hitta idioten och börjar det hela om igen, från något helt annat ställe.
Test av SURRoundeffekten på din ljudanläggning: ”Mitt surr kommer nu att höras från en annan plats i rummet…”

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.