Blandat,  Blogg

Fullt sysselsatt utan lön

Håller på med Projekt Fönsterputsning. Eftersom jag har 19 stycken och de flesta är gamla vanliga kopplade sådana, så tar det sin tid och nu har jag fikapaus.
Det får snart vara slut med det där livsfarliga hängandet i en arm, sittandes på huk i ena fönstret, för att nå att putsa det bredvid på utsidan. Huuu! En vacker dag ramlar jag ut. Eftersom jag saknar pengar att sätta in modernare sort, så får de väl gro igen istället…

Men en sak undrar jag. Jag började mitt arbete med att ta ner gardinerna. Och genast började det kravla fram en massa OTÄCKA LÄSKIGA spindlar ur vecken längst upp mot taket! (Skriiiik!)
Det sägs ju att spindlar är bra att ha, för de fångar flugor?
Varför har jag så många flugor då? Undrar jag blygsamt. Någon/några sköter inte sitt jobb på det här stället…

2 kommentarer

  • Antonia

    fy på spindlar, har mördat en igår när hoan var på väg in till mitt jobb.

    Jag gissar att du bor i hus. Men kan du inte skaffa såna långskaftade skrapor och putsa fönstret utifrån? Fast kanske tvättar du fönster på övervåningen och då går ju inte. Men jag har min klinik på första våningen och fönsterputsare tvättar den från gatan. Det blir hyfsat bra och betalar en hundring för 2 stora fönster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.