Blandat,  Blogg,  gnäll

Eniro-bluff?

Såg reklamen på TV om att man skulle uppdatera sin sida på Eniro, så kunde man få gratis reklamplats. Sagt och gjort. Någon dag efter uppdateringen fick jag ett mail med en adress till platsen där jag kunde göra en annons, samt en kod som jag skulle använda. Men när jag klistrade in koden för att komma vidare, stod det bara att koden redan var använd! Tji fick jag! Bluff eller inte, men funkade gjorde det inte.
Skrev till Eniro och bad om en ny kod, men har inte hört ett ord på en vecka.

3 kommentarer

  • Antonia

    Eniro vill ha bara en massa pengar. JAg har precis gått ur Eniro på nätet. 28 000 kostade att vara med, och bara loggan kostade 8000 kr att ha den synligt. Undrar verkligen om de inte tar överpriser.
    Satsar på google och hitta.se istället.

  • Baronessan

    Dom ville kanske bara att du skulle komma in och hälsa på. Nä, vill någon något så nog fan vill dom ha pengar.
    Jag har missat en del här på bloggen. Tror ju att jag har varit inne hos dig men så är det ju på Fejan vi har ”setts”. Nåja, huvudsaken är ju ATT vi ”ses”.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.