Blandat,  Blogg

Yeeha!

Eller hur stavas det? I alla fall så har jag varit ute och ridit arabhingst idag! I grimma. Och han galopperade med mig. (Ja jag hade ju tänkt mig trav, men..) Hursomhelst så var det roligt. 🙂
Jag är ju så feg av mig, så jag blir jätteglad när jag ställs inför snabba beslut, som idag när jag inte haft mobilen med mig på jobbet(=inte varit anträffbar). Jag kommer till stallet och möts av: ”Jag hade lovat ta med de här tjejerna på en ridtur och behöver låna Pompe. Men du kan ju rida med på Crut om du vill?”
Imorgon väntar vinbärsplockning – och eventuellt (säkert) mera jordgubbar. Samt krig med knotten. Jag hör ju till den sorten som inte klarar av att låta saker och ting förfaras till ingen nytta, så jag bara måste plocka, frysa ner, koka saft/sylt etc. Sedan klagar jag lite för att jag inte får plats med nån mat i frysen – bara bär och frukt (äpplen). Och på att knotten äter mig levande när jag står där med näsan i landen. Så jag får väl skylla mig själv.
Men nu är det fredagskväll och jag sitter här och firar med ett glas Sambuca. Mums.

3 kommentarer

 • Törnebohm

  Halloj, vi är också galna i bär o svamp vi plockar som galningar ute vid torpet och gör en massa gosaker.

  Nu har vi varit på Öland en sväng och bilder kommer snart, men just nu har nån form av krasch inträffat på mitt webbhotell så jag vet inte när den funkar igen.

  Ha det gott så höres vi, Stumpilurv vinkar.

 • Siri

  Hej Laila!
  Kul att du ridit arab igen, tillbaka till ungdomstiden alltså! Visst var det kul då?
  Mina två arab-damer är runda och goda, jag rider bara Tigris och hon sköter sig hyfsat, men de där nyss flygkunniga trast-ungdomarna är ju livsfarliga då de flärpar upp ur buskarna… En och annan rusch per ridtur blir det. Spännande!
  Annars är det semester och kamp emot gräs och sly ist f att bråka med ungar i skolan! Ha det jättebra!
  Siri

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.