Blandat,  foto

Plötsligt händer det…

Jag ska på jobbintervju lördagen den 27:e! Det är ända nere i Halmstad (ca 7 mil) men det får man väl tåla, ifall det nu blir något! 🙂
Idag har jag varit ute o traskat i skogarna i fem timmar. Utan någon fikatermos och bara ett äpple. Nåja, jag gick inte precis hela tiden, men nästan. Emellanåt tog jag bilen och förflyttade mig till ett annat område. Solen sken och det var kanske inte precis sommartemperatur, men skönt promenadväder.
09-skog2
09-skog5
Nu puttrar maten på spisen så trevligt ikapp med att magen kurrar och katterna jamar. (De vill ha annan mat. Inte kattmat.)
Imorgon hoppas jag få gräset klippt också. Eller … det blir ju jag själv som får göra det. Planerar också en riktig långritt, förhoppningsvis i veckan, om jag får någon med mig. Det är fem dagar kvar tills sommarjobbet börjar, så det gäller att ta till vara de dagarna på bästa sätt!

7 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.