Höstrusk

Oj vad tiden går!! Regnet bara öser ner och jag vägrar gå ut. Har det blivit höst redan?
Jag steg upp, åt frukost och hamnade vid datorn och med kort paus för middag, sitter jag här ännu fast klockan är över halv två på natten. De flesta korten är sorterade och jag har börjat skriva sidan ett och två… Sedan har jag ju ingen aning om hur resten av uppläggen ska vara eller vilka kort som ska vara med i vilken storlek, men det känns ju bra att ha fått till en liten början i alla fall!
Skickade iväg två begäran om offert i förrgår, till två olika tryckerier. Bara för att vi skulle ha något att utgå ifrån och jämföra med en tidigare bok som tryckts. Och igår fick jag ett paket från det ena tryckeriet!
Det innehöll förutom en utförlig offert, även en inbunden bok om Gråborg på Öland och en häftad om Blekinge Järnväg, samt ett anteckningsblock!! Jag förstår ju att det var tänkt som provtryck och för att visa papperskvalitet, men det var ganska storslaget tycker jag!!

Eftersom det inte är billigt att trycka böcker, så är det meningen att vi ska försöka få sponsorer till det hela. Hoppas det går lika bra som till den förra boken, som en av oss medverkande lät trycka förra året!

Ja det känns som om jag har att göra nu det närmaste året… Tänk om det var så att man fick betalt för att sitta och pula med sånt här! Det hade passat mig perfekt!

Men nu ska jag nog ändå gå och lägga mig. Det KAN ju hända att det blir uppehåll ett tag i morgon i alla fall. Skulle vilja rida lite, men har då ingen lust i regnet. Men jag tittade på de lokala väderprognoserna på nätet och där såg inte roligt ut alls under de närmaste två veckorna.
Men sedan har ju mitt sommarjobb börjat, så då blir det säkert fint!

Det här inlägget postades i Blandat, Blogg och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Höstrusk

 1. Bella skriver:

  Så spännande! Och så underbart det måste kännas då allt är klart (och tryckt)- att det HÄR har jag presterat- Det här är MITT! Härligt!

  Ang. Robert Frost så är han en av mina favoritdiktare. Hans absolut bästa är ”Road less travelled”. Jag ryyyyser varje gång jag läser den.

  Dikten du nämnde är av WH Davies- åtminstone tror jag att det är denna du menade:

  Leisure

  What is this life if, full of care,
  We have no time to stand and stare?—

  No time to stand beneath the boughs,
  And stare as long as sheep and cows:

  No time to see, when woods we pass,
  Where squirrels hide their nuts in grass:

  No time to see, in broad daylight,
  Streams full of stars, like skies at night:

  No time to turn at Beauty’s glance,
  And watch her feet, how they can dance:

  No time to wait till her mouth can
  Enrich that smile her eyes began?

  A poor life this if, full of care,
  We have no time to stand and stare.

  Underbar även den!

  Kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.