Vill ha!

Jag begav mig ut på vandring idag igen och kom fram till ett litet torp. Jag visste att det fanns, men har aldrig varit där förut och jag blev blixtkär med en gång! Bortsett från att där säkert inte fanns vare sig el, rinnande vatten eller teleledning (det syntes i alla fall inga tecken på det) så var det rena drömläget! En annan förutsättning är ju givetvis att det alltid skulle vara sommar…
Jag klev runt och tog en massa bilder, och vill ni kika och drömma er bort – så varsågoda!
(Den sista bilden föreställer bl a en JÄTTESTOR bok! Där fanns en massa träd av olika slag och bara det är ju lite häftigt när man mest är van vid granar häromkring.)
torp2
torp3
torp5
torp6
torp8
torp4
torp
torp9
torp7
hage1
torp1

Det här inlägget postades i Blandat, Blogg, foto och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vill ha!

 1. Kristallina skriver:

  Säger detsamma – vill ha!
  Jag är också väldigt svag för den typen av torp/hus.
  Det kan vara mysigt på vintern också 😉

  • Laila Norman skriver:

   Kristallina: Ja, fast jag vet inte hur länge man skulle stå ut på vintern utan el, vatten eller telefon (alltså inte ens nån dator)!! Men mysigt är det! Hade jag haft nån miljon hade jag köpt det och fixat till nämnda faktorer och låtit resten vara som det är! 🙂

 2. Lairama skriver:

  Det ser ut som en riktig torpardröm. Drömmen om den svenska sommaren.

  Jag håller med: Jag vill ha!!! Men bara under förutsättning att jag hade råd att installera vatten och el.
  Resten måste få vara som det är.

 3. Bosse skriver:

  Vacker plats och bildserie. Nästan så att jag kan höra fågelkvittret (eller heter det tvittret numera?)
  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.