Djur,  foto

Djurliv

Fick ett mail med en hel ’knippe’ med foton från National Geograhics bästa foton under året (2008?) Helt underbara djurbilder! Jag kan inte låta bli att lägga upp åtminstone några av dem här! Observera att även bilden på lövet innehåller ett litet djur…
(Klickbara bilder)

greatatuin
seal
polarbear
shark
bear
apa
stork
leaf

3 kommentarer

 • Bosse

  Jag har också fått bilderna, dom är fantastiskt vackra. Om jag hade tagit ett enda foto i den klassen kunde jag vara nöjd för resten av livet.
  🙂

 • annette

  Underbara bilder, där ligger man risigt till vad gäller fina bilder, kul att Du bjöd på dessa,läst ifatt en del och Dina små ”dagboksanteckningar” var ju väldigt roligt at läsa, det roligaste var att Du inte minns alla ”karlar” Du hade omkring Dej;)

  Ha en bra söndag!

  Kram //annette

 • Törnebohm

  Jag blir så avis, jag ska ligga ute tidiga mornar vid torpet så jag nån gång lyckas med att fånga vilda djur. Dom gånger jag haft dom inpå mig så har jag förstås inte haft kameran med mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.