Blandat,  Blogg

Vårfnatten fortsätter

Idag fick jag vänta till strax efter tolv innan dimman lättade till förmån för solen. Men sen kom den! Eftersom jag går på solenergi fick jag ny fart och pinnade runt här med kratta och skottkärra, sekatör och spade. Hittade en glasbit i det blivande potatislandet. Tänkte först slänga den – men va fan, den kan jag ju ha i kycklingen!
Sedan blev det fönsterputsning och de två resterande krukväxterna fick en omplantering.
Fika i solen på verandan till fågelsång, kan man ha det bättre?
Det gäller att passa på att njuta, så nu sitter jag här och dricker bubbel i väntan på att köttfärsen ska tina klart. Sedan blir det pannbiff med lök.
Såg just till min fasa att chokladbiten jag bespetsat mig på till kvällen redan var uppäten! VEM kan ha gjort det!?? Och hur ska jag nu överleva fredagskvällen? Hmm, får nog baka en kaka också, med kakao…
🙂

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.