En vanlig onsdag

Sådärja. Mötet på AF skulle vara imorgon, torsdag den 16:e… Lyckades också få dem att maila mig formuläret, så nu har jag fyllt i det också. Fast ett sådant har jag fyllt i förut – SPARAR de inte grejorna jag ger dem!!?? Jag har antagligen varit arbetslös för länge i deras ögon, så mina uppgifter om erfarenhet och allmänna tillstånd borde ha förändrats… Men icke.
Ett nytt intyg från förra jobbet skulle skickas igår. Sa dom. Fast det postades kanske för sent på kvällen då, för idag har jag inte fått nåt. Får väl vänta en dag till då.

Några kort på vildsvin lär det inte bli, då de rackarna mest springer omkring på nätterna. Därav svårigheten med att sikta rätt och skjuta dem också, att döma av alla jägares gnäll här runtomkring.
Jo vesslan var kvick den, men samtidigt väldigt nyfiken. Jag tog tre kort som jag tyckte, men den fastnade bara på ett. På de andra syntes bara löven den tydligen dök ner under! 🙂

Och gräset bara växer och växer och snart är det väl dags att premiärklippa det för första gången i år! Jag fasar alltid lite för just första gången, för man vet aldrig om gräsklipparen skulle ha fått för sig några dumheter under vintervilan och inte vilja starta.

Det här inlägget postades i Blandat, Blogg, foto och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till En vanlig onsdag

 1. Bella skriver:

  Ursäkta…men den översta bilden fick mig att skratta så mycket att jag nästan spottade ut kaffet på tangentbordet! 🙂

 2. Baronessan skriver:

  Kul bilder 🙂
  Du den där gräsklipparen – den är kanske släkt med mig. Jag är också svårstartad efter vintervilan. Först längtar man ihjäl sig efter vår och sommar och sen när den väl dimper ner i skallen på en så får man (jag) panik.

 3. Bosse skriver:

  Här lockades jag till ännu fler skratt. Engrish.com är en helt ny bekantskap för mig.
  Jag har en svensk vän som bor i Tokyo sedan 10 år. Han är måttligt förtjust i landet och japanerna, han kommer att älska den här sajten.
  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.