Blogg,  Djur,  gnäll

Allt försvinner

Molnen tornar upp sig på alla fronter och allting känns sorgligt. Det har spruckit mellan de gulliga ägarna till gården och verksamheten där Pompe o de andra hästarna står, så nu är dom till salu. Antagligen ska allting avvecklas. Vet inte så mycket, fick ett sms idag från en förtvivlad hälft som delgav fakta.
Förutom att det är jättetråkigt att de som är så gulliga tillsammans ska dela på sig, så blir min framtida samvaro med Pompe väldigt osäker!
Mitt andningshål, min tröst, min kärlek när allting annat har krisat. För när jag inte har nåt jobb, så kommer det ju inte på fråga att köpa ut honom heller och hyra in honom på nåt annat ställe! Dessutom skulle utgifterna bli högre per månad också, för som det är nu så har jag haft rabatterad hyra.

Ska det inte bli nån ände på allt tråkigt? Eller är det nu det vänder? Hittar jag ett jobb nästa vecka??

7 kommentarer

 • Kristallina

  Nej, vad tråkigt det låter Laila.
  Hade jag varit en av dessa Bonus-kungar så hade jag köpt hela stället plus Pompe till dig.

  Det enda jag kan göra är att önska dig att du hittar ett jobb och det ordnar sig på nåt sätt. Håller tummarna *kram*

 • Törnebohm

  jag förstår hur du känner, jag hoppas verkligen att nån fattar vilken tillgång du är och anställer dig, eller att du vinner en stor hög med pengar så att du kan köpa loss allting…ja vilket skit det är med arbetslöshet, man tappar många ljuspunkter i sitt liv på grund av den eländiga ekonomi som man drabbas av…önskar dig som vanligt allt gott och hoppas stort på att det löser sig.

 • Kvastskatan

  Nejmen.. sluta nu! Hur många speglar har du haft sönder den senaste tiden egentligen?? Räcker med mitt eget elände här i världen. Blir jobbigt att behöva sitta å oroa sej för dej OXÅ i dessa tider. Så. Nu tänker jag sitta å hålla alla tummar att Pompe får stanna.. trots att han ska föreställa vara en stor, stark häst? *s* Håller gärna både andan å käften oxå om det nu hjälper. För så här kan vi inte ha det!!

 • Lairama

  En olycka kommer sällan ensam, men nu måste väl du ha fått din beskärda del för ett bra tag framöver!?!
  Hoppas hoppas hoppas att du inte ska behöva skiljas från din vän.

 • Baronessan

  Men vad är detta? Det ska bli vår, livet ska leka, du ska rida ut på ängarna med flygande hår… Men livet kan så plötsligt ställas på ända. Vi får hoppas på att det runt kröken väntar en stor sol med glad överraskningar. Kraaaaam!

 • annette

  Har Du inte nog som det är just nu känns det som, det här var verkligen inte det Du behövde, tvärtom så behöver Du Pompe och stallet mer än någonsin, vet inte vad jag skall säga som tröst, finns nog inget!

  Men en STOR STYRKEKRAM vill jag ge Dej!

  Kramar //annette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.