Photoshop

Efter lite ritande i PS kan det bli så här. Min egen lampa fick stå modell, men de små kära djuren var nog nåt som fanns i mitt huvud… (tyckte det kliade lite…) 😀 Hittade bilden i mitt arkiv och har bättrat på den lite sen sist…
lampa

Det här inlägget postades i Blandat, Blogg, Djur, gnäll och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Photoshop

 1. Baronessan skriver:

  Så fantastiskt vackert och ändå så…. äckligt 🙂

 2. Laila Norman skriver:

  Ja visst är det äckligt!! 😀

 3. Törnebohm skriver:

  Jag blir avis, Photoshop är jag ingen expert på, klart läckert!

 4. Bella skriver:

  ÅH FYYYY!!!! Tvestjärtar! Jag har världens fobi för sådana sedan de byggde bo i en skumgummistol jag hade som liten. Satte mig i den och ja…Du kan gissa resten! Hu! Jag ryser! MEN…Bilden är faktiskt väldigt vacker…på ett läskigt sätt!

  Kramar!!

 5. Antonia skriver:

  De där smådjuren påminner alltför mycket om de spindlarna som hoppade på mig i min dröm. Om man nu kapar kroppen vid bena, vill jag säga. Brrrr…
  Men duktigt.

 6. Lisbeth Engberg skriver:

  Hittade din kommentar häromdagen och tackar för det. Javisst är det mysigt med hästar.
  Du har en otroligt intressant blogg. Jag ska titta in så ofta jag hinner. Det tar lite tid att vara ute och filma men är väldigt intressant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.