Filmkväll?

Jag köpte en dvd häromdagen. På rea. Så ikväll, när det inte var nåt på TV ändå, hade jag ju bänkat mig i soffan med diverse tilltugg och skulle ha trevligt. Fem minuter in i filmen inser jag att jag redan har sett den. Sånt är tråkigt tycker jag. Riktigt jäkla deprimerande. Så nu blir det sängen och Allers istället… Filmen? Det var 51st State, med Samuel L Jackson och Robert Carlyle. En riktigt rolig film faktiskt, men jag orkar inte se den en gång till. 👿

Det här inlägget postades i Blogg, gnäll och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Filmkväll?

  1. Baronessan skriver:

    Visst är sån´t där irriterande. Hoppas din Allers gav dig en trevlig stund istället.

  2. annette skriver:

    Bottennapp kallar jag sådant, själv köpte jag Abbas The Movie häromdagen och såg den i fredags, var riktigt bra!

    Kramen //annette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.