Familjesidan

Nää… nu har jag minsann suttit en hel natt och en halv dag med att försöka bygga släktträd på Fotosidan.se. Tyckte det verkade kul. Men nu lägger jag av. Saker man skriver in, är borta trots att man klickat på ”spara”. Foton som man laddar upp, finns inte enligt servern. (Blir bara en länk som man kan klicka på med förstoringsglas men där hittas ingenting, efter en lång lång stunds laddande.) Och så vidare i all oändlighet.
Det finns säkert nån krånglig manual nånstans, men det hade ju varit mycket enklare om det stått anvisningar på just det stället man är inne på, om vad man förväntas göra där.
Ett forum finns, och där ligger obesvarade trådar som är flera månader gamla.
Varför i hela världen bryr jag mig??? Det är ju ungefär lika kul som att sitta i telefonkö med plats 97 och kopplas bort efter en halvtimme.

Katterna har fått Friskis och är nöjda och jag har ju en spännande bok som jag håller på med om en nästan död man… Tror jag går och lägger mig med den och en kopp te istället!

Det här inlägget postades i Blogg, gnäll och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Familjesidan

  1. Törnebohm skriver:

    verkar som det inte funkade nåt vidare..hmm.

  2. annette skriver:

    Har hört om denna mat om det var Euroshoppper, massor av katter som ratar den,hoppas Du mår lite bättre nu med Din ångest och oro som Du kännt av senaste tiden.

    Stora Kramen //annette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.