Blogg,  Djur,  gnäll

Lat-masken

Ett otäckt kryp vill jag lova. Det räcker inte med att jag har en mus i armen sedan ett antal månader, som sitter och gnager och gör ont. Nu har jag fått en mask i ryggen också. Och kanske termiter i skallen också, efter vad Buzan påpekar…
Vad masken anbelangar, så vet jag att botemedlet är att helt enkelt gå ut och röra på mig mera. Inte bara en gång i veckan typ. (men det har ju varit så mycket regn…) Men, men det är det där med självdisciplinen. (bloggandet tar ju så mycket tid…)
Hästarna i hagen har också problem. Två är halta och de andra har fått knottror/bubblor på hela kroppen. Ingen vet varför, men ett särskilt liniment skall prövas och om inte vila resp. liniment hjälper så får veterinär tillkallas.
De enda som verkar vara som vanligt är mina katter. De springer omkring och tar möss och slår varandra och gnäller över att det är fel sorts torrfoder. Precis som vanligt.
Jag gillar när saker är precis som vanligt. Idag känner jag mig ovanligt trött.

2 kommentarer

 • Marion

  Tja, här gnagars det också överallt. Inklämt nerv i nacken sedan över 5 år tillbaka. Ont..ont..ont…. idag lite värre än vanligt.

  Det regnar, alltså ligger 2 hundar och 5 katter nästan på varandra här inne.
  Jag väntar på mat som kocken lagar. Ska se om han hinner innan jag har ramlat från stolen. Hungern gnagar nämligen också.
  Ha det bättre 🙂

 • Mia

  Tack för kommentarerna 🙂 Hihi ja nosbilden är jag faktiskt nöjd med, så sött. Och bild nr 2 är den lilla gulliga örat 🙂 Vad roligt att du kopierade receptet på banankakan. Den är supergod. Ha en bra dag. /Mia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.