Blandat,  Blogg,  Djur

Knott

Har just tillbringat ett par timmar med att klippa gräsmattan och plocka in jordgubbar och rabarber. Samtligt företogs i ett allt snabbare tempo, eftersom först flugorna höll på att göra mig vansinnig (och ju svettigare och argare man blir, desto ihärdigare blir de små satarna) och sedan knotten. Knotten är nästan ÄNNU värre tror jag. De hörs inte, syns inte, men gör ONT hela tiden! De kommer in i ögonen, näsborrarna, munnen och framför allt så bits de konstant! Jag tycker inte alls det är konstigt att de kan ha ihjäl kor!
Före år 2000 hade vi inga knott här som jag märkte av – bara gamla hederliga myggor – och inget drastiskt har förändrats i naturen här runtomkring. Inga nya vattendrag eller så och växtbeståndet är detsamma, så jag vet inte vad det kommer sig. Glöm det där med att sitta ute och njuta en stilla sommarkväll.
Jag har alltid älskat sommaren, men nu vete fan om inte våren är bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.