Blogg,  Djur

Helosan

Igårkväll fick jag för mig att jag skulle skippa sadeln. Det verkade som en så bra idé att rida barbacka, så fritt och ledigt och ”nära” och naturligt och det var ockå väldigt längesedan. Jodå, det var väldigt ”nära”, men jag blev varse att även den lenaste hästrygg har en ryggrad bestående av hårda små kotor. Så i natt har jag legat i Helosan-inpackning.

En kommentar

  • Kvastskatan

    Hahaha!! Det är lätt att vara efterklok ibland.. ;o))

    För övrigt är jag själv imponerad över hur jag lyckades förinta mitt microlock.. bara så där.. *skrattar å ruskar på huvet* Orkade ju inte lyfta på locket.. utan slängde bara in billypizzan ovanpå.. å tänkte att det går väl lika bra det. Men när jag sen tog ut den efter två minuter såg det ut så där!? *häpnar*

    Yngsta avkomman ser numera ytterst skeptiskt på mej varenda gång så fort jag närmar mej köksregionerna.. å frågar misstänksamt..”du tänker väl inte laga mat?”

    Det var nämligen den lilla näbbgäddan som skulle ha ätit den där billypizzan. Jag är visst inte betrodd alls längre.. hahaa!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.