Blandat,  Blogg

Flytande

Har nu testat med att lägga både det ena och det andra från frysen i vatten, och det flyter. Så det är väl så då. Det är väl vatten/lufttätt så länge det är fruset.
Kan meddela att även JAG flyter i vatten, frusen eller ej. Så länge jag inte öppnar munnen och fyller lungorna med vatten förstås.
Nästa test blir att ta in en stor STEN, lägga den i frysen och sedan i en bunke med vatten! Den är ju garanterat vatten- och lufttät så den skulle väl aldrig sjunka då? Ens när den har tinat. Men jag har inte plats i frysen för närvarande.
Man kan roa sig med det lilla.

2 kommentarer

  • GIS-mormor

    Haha! Du kan ju meddela resultatet av testen sedan 😉

    Jag har förresten tittat på dina Ullaredsbilder. Min mormor och hennes förfäder kom från Ullared, mormor föddes och växte upp på Kogstorp. För två år sedan var jag och sambon i trakterna och vandrade vi har en fotosida därifrån. Om du vill kan jag skicka dig länken dit.

    Förresten har jag lagt en länk till din blogg från min blogg. Hoppas det är OK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.